Algemene voorwaarden

BEKNOPTE VOORWAARDEN

Hieronder vind je de belangrijkste punten uit onze algemene voorwaarden, privacy beleid, beveiligingsrichtlijn en vrijwaring in leesbaar Nederlands. Gedetailleerde en bijgewerkte versies vind je op www.cyboxtickets.nl. Door de aankoop van tickets via en gebruik van onze website ga je akkoord met de voorwaarden en richtlijnen zoals ze op de website staan.
 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 • cyboxtickets.nl biedt een een platform waarmee je tickets voor evenementen kunt aanschaffen bij evenementorganisatoren. Dit betekent dat alle verantwoordelijkheid betreffende het evenement en inhoudelijke communicatie over het evenement en de aangekochte ticket(s) via de betreffende organisator lopen. De overeenkomst tussen jou en cyboxtickets.nl betreft daarmee alleen het faciliteren van de aankoop van je ticket(s).
 • De aankoop van tickets is na betaling definitief. Annulering van tickets of andere diensten betrokken via cyboxtickets.nl is niet mogelijk. Je dient hiervoor contact op te nemen met de evenement organisator.
 • Door aankoop van een ticket garandeer je cyboxtickets.nl dat je alle voor de transactie benodigde gegevens waarheidsgetrouw hebt ingevuld.
 • cyboxtickets.nl kan geen ononderbroken dienstverlening garanderen al dan niet veroorzaakt door interne dan wel externe omstandigheden. cyboxtickets.nl is niet aansprakelijk voor enige schade geleden door (tijdelijk) onbeschikbaar zijn of (tussentijds) uitvallen van de cyboxticketshop.
 • Voor betalingen maakt cyboxtickets.nl gebruik van de diensten van betalings service provider Mollie. Dit verloopt deels via niet voor de gebruiker zichtbare koppelingen. cyboxtickets.nl is niet verantwoordelijk voor gebeurtenissen en data transfer die plaatsvinden tussen het moment dat je wordt doorverwezen naar de betaalinterface van Mollie tot je weer terug wordt verwezen naar de website van cyboxtickets.nl
 • Door gebruik van cyboxtickets ga je akkoord met de voorwaarden en garandeer je een gebruik van het systeem zoals bedoelt zonder gebruikmaking van robots, spider en scrapers.
 • Je vrijwaart cyboxtickets.nl voor aanspraken van derden die gebaseerd zijn op de stelling dat de door jou, met behulp van de ticketshop, verrichte activiteiten op enigerlei wijze onrechtmatig zijn.
 

PRIVACY BELEID

Lees hier onze privacyverklaring
 

BEVELEILIGINGSRICHTLIJN

 • Alle verkeer tussen jou, Mollie en cyboxtickets.nl verloopt via versleutelde verbindingen (SSL).
 • cyboxtickets.nl doet er alles binnen haar macht aan om gebruikte servers en verbindingen veilig en afgeschermd te houden. Dit is echter op geen enkel moment een garantie dat kwaadwillenden niet bij de door jou ingevulde 
 • gegevens zouden kunnen komen.
 • cyboxtickets.nl monitort haar systemen 24 per dag. Bij kritieke storingen of beveiligingsissues wordt zo snel mogelijk ingegrepen. 

DISCLAIMER

 • Aanschaf van de tickets verloopt via de algemene voorwaarden en gelden tussen cyboxtickets.nl en de koper (besteller) van de tickets. Doorverkochte tickets of op andere wijze doorgegeven tickets geven geen recht op enige service van cyboxtickets.nl

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen

Contactgegevens 

Cybox internet & communicatie 
Spoorstraat 55k
5831 CJ Boxmeer
0485 - 47 17 74
support@cybox.nl
Kvk N.O. Brabant 16088598
Bank NL38ABNA0450071049 
Btw NL8062.42.085.B.01